Cum dezactivez contul Zonga?

Ștergerea contului tău Zonga implică următoarele:
  1. toate informațiile din cont (playlist-uri, favorite, recomandări etc.) vor fi păstrate pentru o perioadă de 2 luni, astfel că în cazul în care te răzgândești vei putea reveni și asculta muzică de unde ai rămas;
  2. nu îți vei mai putea crea un alt cont cu aceeași adresă de mail sau număr de telefon
Mai jos ai instrucțiuni detaliate pentru dezactivarea contului în funcție de device-ul tău: 
Pasul 1: Intră în secțiunea de „Setări"





Pasul 2: Intră în „Cont



Pasul 3
: Intră la secțiunea „Setări cont 



Pasul 4
: Click pe „Dezactivare cont”.


iOS


Pasul 1: Intră în secțiunea de „„Setări” 




Pasul 2: 
Intră in "Setări Cont"







Pasul 3:
Click pe "Dezactivare cont"


Web


Pasul 1: Intră în secțiunea „Setări” la „Contul meu



Pasul 2: Click pe „Dezactivare cont


Feedback and Knowledge Base