Ce functionalități are aplicația Zonga?

1. Căutare 
Poți căuta în toată colecția de peste 27 de milioane de melodii. Vei primi rezultate în timp real după piese, albume sau artiști. Dacă încă nu găsești ceea ce îți dorești, verifică dacă ai scris corect numele piesei / albumului / artistului căutat.

2. Muzică Sincronizată
Toată muzica ta favorită și toate playlisturile pe care le ai în contul tău sunt  sincronizate automat, în timp real între toate dispozitivele tale. 
Creezi un playlist pe computer și îl asculți imediat de pe telefonul mobil. E atât de simplu!

3. Muzică Offline (fără acces la net)
Zonga îți oferă posibilitatea să îți descarci playlisturile pe telefon/tableta/calculator și le poți asculta oricând, oriunde, chiar și atunci când nu ai acces la internet sau pur și simplu nu vrei sa folosești din traficul de internet pe care îl ai inclus.

4. Favorite
Am creat o secțiune speciala unde îți poți salva artiștii, albumele și melodiile favorite, iar asa îi ai mereu la îndemână.

5. Recomandări Personalizate
În secțiunea de Recomandări găsești toate sugestiile noastre muzicale pentru tine, in funcție de de ce muzică asculți, de ceea ce adaugi la Favorite și în funcție de melodiile pe care le adaugi în playlisturi.

6. Radio Personalizat
Când nu știi ce sa mai asculți sau pur și simplu vrei sa descoperi muzică nouă pe gustul tău ai un Radio personal, care îți redă muzică în funcție de ceea ce ai ascultat și de tot ce ai la favorite. Am făcut și două butoane prin care votezi fiecare melodie, iar cu ajutorul lor Zonga îți va cunoaște și mai bine gusturile muzicale.

Mai multe despre funcțiile Zonga găsești aici: http://www.zonga.ro/functionalitati


Feedback and Knowledge Base