Cum pot face download la muzică? Cum pot descărca playlisturi offline?

Muzica din aplicația Zonga poate fi ascultată exclusiv prin streaming online, nu poate fi descărcată (downloadată), adică nu vei avea mp3-ul în computerul tău.

Cu ajutorul opțiunii "Descarcă offline", poți descărca muzica din playlisturile tale pe computer sau telefon mobil pentru a le accesa și asculta chiar și fără acces la net, însă descărcarea se va face securizat și nu vei putea să copiezi fișierele pe un CD sau pe alt computer, de ex. Toate playlisturile descărcate vor putea fi ascultate doar prin aplicația Zonga, până la data expirării abonamentului tău (cu condiția să te conectezi la internet măcar o dată pe lună).

Pentru a face asta:

a) pe iPhone: conectează-te la o rețea wireless. Intră pe pagina playlistului și selectează butonul “Offline”. Descărcarea pieselor va porni automat.

b) pe Android: intră pe ecranul unui playlist. Selectează butonul de donwload (săgeată în jos). Descărcarea pieselor va porni automat.

c) din aplicația de PC (din browser nu se pot descărca playlisturile în mod offline): în meniul din sidebar mergi cu pointerul peste playlistul pe care dorești să-l descarci. Dă click pe butonul de Opțiuni și selectează "Descarcă playlist".

Feedback and Knowledge Base