Cum pot descărca muzică?

Muzica din aplicația Zonga poate fi ascultată exclusiv prin streaming online, nu poate fi descărcată propriu-zis, în sensul că nu vei avea mp3-ul pe telefonul tău.

Cu ajutorul opțiunii „Descarcă offline", poți descărca muzică pe telefonul mobil pentru a o accesa și asculta chiar și fără acces la net, însă descărcarea se va face securizat și nu vei putea copia fișierele pe un CD sau pe un alt device, de exemplu. Toate melodiile descărcate vor putea fi ascultate doar prin aplicația Zonga, până la data expirării abonamentului tău Premium.

Cum? Pentru a descărca la calitate HD conectează-te la o rețea wireless, intră pe pagina melodiei, playlist-ului, artistului dorit și selectează butonul „Descarcă” sau iconul în formă de săgeată în jos din dreptul melodiei. Apoi, vei putea asculta melodiile preferate fără să mai consumi din traficul de net.

*Notă: Pentru a evita un consum mare de net accidental, atunci când aplicația detectează o conexiune la date mobile, descărcarea melodiilor se face la calitate standard (normală). Se poate descărca la calitate HD și de pe date mobile, însă trebuie optat manual pentru asta din setările aplicației („Setări” - activare „Calitate HD pe date mobile„).

Feedback and Knowledge Base