Ai sugestii legate de catalogul muzical?

Corecția titlurilor

Ar trebui făcută o corecție a titlurilor pieselor și o organizare mai bună pe albume. Exemplu:
Foarte multe piese sunt numite astfel: „MGMT - Electric Feel (Album Version). Nu văd de ce este necesar să fie scrisă paranteza aia în titlul piesei, dacă deja i-am dat play de pe album. Când fac scrobbling pe last.fm, o să îmi apară că am ascultat piesa Electric Feel și piesa Electric Feel (Album Version).
În cazul albumelor, avem Live la Conti de la Luna Amară. Pe Zonga apare ca Live la Conti (2014), iar dacă îl ascut îmi face dezordine prin catalogul muzical de pe last.fm. Este foarte, foarte multă muzică pe Zonga care are tag-urile scrise greșit. Ar trebui ca titlurile să fie scrise exact așa cum sunt ele de fapt pe spatele albumelor/wikipedia/site-urile trupelor.
Știu că e muncă de chinez bătrân să vă apucați acum să modificați atâtea și-atâtea tag-uri, dar se poate face o categorie de useri care să facă asta. (exemplul Foursquare, cu Superiuseri - aprobă sugestiile pe care le fac utilizatorii, dacă acestea sunt corect făcute).
Screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/u/46282401/Screenshot_6.png

4 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Ionuț Hw shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminEchipa Zonga (Customer Support Agent, Zonga) responded  · 

Intr-adevar sunt multe piese la care trebuie sa corectam titlurile. Ele sunt incarcate asa cum vin de la casele de discuri, iar ulterior le corectam noi.
Ne vom gandi si la varianta prin care anumiti useri sa poata face modificari pe care noi sa le aprobam daca sunt corect facute.
Multumim pentru sugestii! :)
Raluca

0 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...

Feedback and Knowledge Base