Conținut și catalog muzical
Dacă ai întâmpinat probleme legate de catalogul muzical (ex: nu ai găsit un artist sau o melodie, nu se aud melodiile corect etc.), te rugăm să le menționezi aici.
-
Alex Alvarez-dragoste neinteleasa
Ar trebui sa putem gasi si melodi compuse de vloggerii romani
3 voturiSalut!
Mulțumim pentru sugestie!
Am notat-o, departamentul care se ocupă de conținut se va interesa și sper să revenim curând cu vești :)Zi faină,
Roxana -
Unele melodii
Cornel fugaru de ce ai plecat din viata mea
2 voturiSalut!
Am notat sugestia ta și ne interesăm la casa de discuri. Sperăm să revenim cu vești bune :) Mulțumim!
Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
-
1 vot
Salut, Roxana!
În primul rând, mulțumim pentru mesaj!
Te rog să revii cu un mesaj pe adresa feedback@zonga.ro cu mai multe detalii despre situația întâmpinată și detaliile solicitate de formularul de feedback.
Mulțumesc și așteptăm mesajul tău!O zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Am notat sugestia ta și ne interesăm la casa de discuri. Sperăm să revenim cu vești bune :) Mulțumim!
Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Am notat, ne interesăm la casa de discuri și sper să revenim curând cu vești :)Zi faină,
Roxana -
1 vot
Salut, Adrian!
Exista multă muzică populară pe Zonga. Dacă ai căutat ceva anume și nu ai găsit, te rog să ne spui și ne vom interesa punctual la casele de discuri.
Mulțumim!Zi frumoasă,
Roxana -
0 voturi
Salut!
Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Am notat, ne interesăm la casa de discuri și sper să revenim curând cu vești :)Zi faină,
Roxana -
1 vot
Salut!
Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Roxana -
1 vot
Salut!
Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Roxana -
1 vot
Salut!
Mulțumim pentru sugestii!
Le-am notat, ne interesăm la casa de discuri și sper să revenim curând cu vești :)Zi faină,
Roxana -
Triple X OST
The return of Xander Cage
1 vot -
1 vot
Salut, Gergő !
Albumul Chillhop Essential Spring 2017 a apărut deja pe Zonga. Îl poți asculta accesând link-ul:
https://zng.ro/FNml/u2P1HnpXZG
Am notat sugestia ta în ceea ce privește Chillhop Essentials Winter 2016, am notat sugestia ta și ne vom interesa la casele de discuri. Sperăm să revenim cu vești bune.Audiție plăcută!
Roxana -
1 vot
Salut!
Mulțumim pentru sesizare!
Investigăm situația și voi reveni cu un răspuns.
Mulțumesc pentru înțelegere!O zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Piesele au fost într-adevar retrase momentan, însă suntem în discuții și pregătim suprize în viitorul apropiat :)Zi frumoasă,
Roxana -
1 vot
Salut!
Mersi de sugestie, lucram deja la asta :)
Sperăm să revenim curând cu vești bune.Zi frumoasă,
Roxana -
3 voturi
Salut!
Multumim pentru mesaj! Am notat sugestia ta, lucram la acest lucru si speram sa revenim curand cu vesti bune! :)
Zi frumoasa,
Roxana
- Nu vedeți sugestia dvs?