Ideea mea este...

Bug-uri aplicatie

M-am gandit sa fac o zona in care toti sa postam bug-urile cu care ne-am confruntat a.i. sa stim unii de altii.
Incep eu:
1. Iphone6, ios 9.3.5, run in background activ, mediu online - unele melodii nu pot fi redate, este afisat icon-ul de asteptare dar ramane asa vreo 39 sec - 1 min si apoi trece la urmatoarea melodie. Daca insa o asculti integral pe precedenta atunci cea dorita ruleaza fara probleme, fara timpi de asteptare. Bug-ul se manifesta la cca o treime din melodiile accesate, indiferent de conexiune sau calitatea ei (wi-fi, vodafone 4g, 3g).
2. Iphone 7 plus, ios 10.3.1, run in background activ, mod offline - ruleaza o portiune din melodie si apoi trece la urmatoarea. Se manifesta aleator si destul de frecvent (cel putin jumatate din melodii). Am reinstalat aplicatia, am downloadat din nou melodiile, bug-ul se manifesta in continuare dar mai rar.
3. Iphone 6, ios 9.3.5, mediu online - daca in timpul unei auditii primesc un apel, dupa incheierea apelului melodia nu porneste imediat ci dupa 10-15 sec, uneori nu mai porneste deloc, este afisat icon-ul de asteptare
4. Iphone 6, ios 9.3.5, run in background activ, mediu online- daca pun pauza la o melodie mai mult de 2-3 sec - la reluare este afisat din nou icon-ul de asteptare, melodia este reluata de la inceput sau nu mai este reluata deloc (trece la urmatoarea).
5. Iphone 7 plus, ios 10.3.1, run in background activ, mediu offline - dupa ce ruleaza cca 20 min (la final de melodie) se opreste si nu msi ruleaza nimic. Trebuie apasat din nou play ca sa mai ruleze inca 20 min.

2 voturi
votează
Sign in
Verificați!
(procesare)
resetați
sau înregistrați-vă cu
 • facebook
 • google
  Password icon
  sunt de acord cu terms of service
  înregistrați-vă ca (Sign out)
  Mai aveți ! (?) (procesare…)
  Radu CostelRadu Costel a propus această sugestie  ·   ·  marchează această sugestie ca find nepotrivită…  ·  Administrator →

  0 comentarii

  Sign in
  Verificați!
  (procesare)
  resetați
  sau înregistrați-vă cu
  • facebook
  • google
   Password icon
   sunt de acord cu terms of service
   înregistrați-vă ca (Sign out)
   Trimite...

   Feedback şi Baza de cunoştinţe