Feedback Zonga
Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi pentru a putea îmbunătăți Zonga și implementa funcționalitățile pe care vi le doriți cel mai mult.
-
Am dori o perioada de testare si pe mobile de genul a 15 sau 39 de zile gratuit pentru a afla daca se merita un abonament. Altii au facut as
Am dori o perioada de testare si pe mobile de genul a 15 sau 30 de zile gratuit pentru a afla daca se merita un abonament. Altii au facut asta dar din pacate nu ma pot abona de la noi din tara.
39 voturi -
Probleme de rezolvat
Urmatoarele ar trebui rezolvate sau imbunatatite cat mai urgent:
- anii de aparitie a albumelor/melodiilor sunt total gresiti (gen din 2005 incoace). Eu vreau sa vad anul de lansare al albumului si nu anul cand acel album a fost vandut in Romania sau ce-o mai fi acel an. Iar problema asta am vazut-o la toate albumele ascultate. Va rog luati aminte!
- pentru unele albume, melodiile se dubleaza (presupun ca e vre-o eroare de html sau programare). Exemplu: Bob Dylan are un album unde toate melodiile sunt dublate.
- site-ul nu stie sa salveze username-ul si parola chiar daca bifez… Mai mult1 vot -
Incercati sa completati sectiunea rock adaugand si ac/dc van halen, europe si altii ca ei ptr ca merita sa fie acolo sincer
Trupe noi si vechi
1 vot -
Versiune Ipad favorite lipsa
N-am regasit in versiunea de pe Ipad albumele favorite. E o eroare?
1 vot -
7 voturi
-
4 voturi
-
Emeli Sande
Ar fi frumos daca ati adauga melodiile de pe albumul Our version of events al cantaretei Emeli Sande. Isi merita locul printre muzicieni adevarati.
3 voturi -
Optiune cautare(search)
Trebuie sa existe optiunea de cauta(search) si in playlist-ul meu.De exemplu eu am 165 de melodii si este foarte greu sa gasesc melodia pe care doresc sa o ascult!
7 voturi -
HTML 5
Incercati, daca se poate, sa faceti player-ul Zonga sa ruleze in browser-ele de internet si prin HTML 5 nu doar Flash pentru a avea cat mai multe medii la dispozitie de rulare a acestuia.
83 voturi -
sugestie formatie rock - TAROT
sugestie formatie rock - TAROT
12 voturi -
Spike- Banii.
Melodia se termina brusc, neffind redata intotalitate.
6 voturi -
Atunci cand se apasa butonul back sa se reia lista din punctul de unde ai ramas nu de la capat
Ex: " Genuri > County > Artisti " si un atrist fiind in pagina de jos atunci cand dau back sa revina pe pozitiia trecuta, nu de la capat.
3 voturi -
Meniu click dreapta deasupra melodiilor, albumelor, playlists etc...
Meniu click dreapta deasupra melodiilor, albumelor, playlists etc... care sa contina optiuni de management:
- Copiaza melodia in playlist
- Delete
- Rename playlist
- Adauga album in playlist
- Adauga melodie in lista de asteptare (queue)
- Muta melodie in alt playlistetc...etc...
62 voturi -
1 vot
-
Posibilitatea de a reda toata discografia unui artist
Am vrut sa intoriduc toata discografia Johnny Cash in playlist. Ar trebui sa existe la poza artistului. intr-un colt, un buton in acest sens.
Va multumesc.
22 voturi -
Problema (eroare javascript) la sharing pe Twitter la piesele cu paranteza in titlu
Error: missing ) after argument list
Source File: javascript:window.open('https://twitter.com/share?text=Ascult%20Guns%20N'%20Roses%20-%20November%20Rain%20(Live%20Version)%20pe%20Zonga%20http://www.zonga.ro/song/qg8o20l2fkpk%20via%20@ZongaRo','win','height=251,width=638,toolbar=no,scrollbars=no');%20void(0);
Line: 1, Column: 59
Source Code:
window.open('https://twitter.com/share?text=Ascult Guns N' Roses - November Rain (Live Version) pe Zonga http://www.zonga.ro/song/qg8o20l2fkpk via @ZongaRo','win','height=251,width=638,toolbar=no,scrollbars=no'); void(0);3 voturi -
Scrol pe liste , cautare sa fie mai sensibila adica sa caute strict dupa textul introdus (sa stim exista sau nu melodia respectiva)
Scrol pe liste , cautare sa fie mai sensibila adica sa caute strict dupa textul introdus (sa stim exista sau nu melodia respectiva), sa poti sterge o singura melodie din playlisy, sa le poti ordona dupa cum vrei tu ,sa fie afisat cate ore ai acultat in luna in curs , update mai des la piese , Piesa balada boa e super cunoscuta , si nu exista pe zonga si sa poti ordona tu ordinea in lista genurilor muzicale . Bafta
3 voturi -
link extern, context menu, sugestie formatii
Cred ca ar fi utila folosirea de link-uri externe pentru a trimite o melodie unui alt utilizator Zonga.
De asemenea ar fi foarte util context menu pentru artisti-albume-melodii de unde sa poti alege sa fi dus la o pagina web cu informatii despre artist sau / si album, melodie (poate fi si wikipedia).
Dar cel mai mult as dori sa ascult cateva formatii pe care nu le-am gasit: Arcade Fire, Byron, Urma, Grimus....
2 voturi -
4 voturi
-
Sugestii artisti
Ar fi o idee buna sa existe o pagina unde sa poti sugera artistii care sa fie adaugati - si sa se poata vota aceste sugestii - astfel artistul cu cele mai multe voturi sa devin prioritar in adaugare. Ar fi mai bine pentru toata lumea - de ex. Pink Floyd nu exista in acest moment, desi cred ca foarte multa lume ar dori asta
26 voturi